Gullikssons team i Malmö välkomnar advokat Mirja Ekdahl

Som en följd av fler och större uppdrag för såväl befintliga som nya kunder har Gulliksson påbörjat en rekryteringsprocess för att stärka teamet i Malmö. Först ut att välkomnas till Gulliksson är Mirja Ekdahl.

Mirja Ekdahl har över 15 års erfarenhet från affärsjuridiskt rådgivning vid advokatbyrå:
– Jag har arbetat såväl brett inom affärsjuridik med inriktning främst på avtalsfrågor och tvistlösning som specialiserat inom immaterialrätt med angränsande rättsområden och har följt Gullikssons utveckling och hur byrån har breddat sitt erbjudande. Här får jag en möjlighet att vara delaktig och biträda med både min specialistkompetens och med min bredare kunskap inom affärsjuridiken. Jag ser fram emot att bli en del av Gullikssons kunniga och engagerade team.

Jens Olsson, Managing Partner i Malmö kommenterar rekryteringen till Malmökontoret:
– Gullikssons styrka, att erbjuda kvalificerad rådgivning och service inom affärsjuridik och angränsande rättsområden, gör att vi med glädje välkomnar Mirja Ekdahl. Hon har mångårig erfarenhet och inblick i flera intressanta branscher och kommer därmed att stärka vårt team. Det känns helt rätt att starta 2017 med en lyckad rekrytering.

Mirja Ekdahl är specialiserad inom immaterialrätt, marknadsrätt och IT-rätt. Mirja biträder också klienter med mer allmän affärsjuridisk rådgivning med särskild inriktning på avtalsfrågor och tvistlösning. Hon hanterar även dataskydds- och integritetsfrågor. Mirja har erfarenhet av att biträda allt ifrån regionala start-ups till mulitinationella storbolag bland annat inom branscher som life science, IT, livsmedel, fordon, skogs- och verkstadsindustri.

Mer om Mirja och Gullikssons team hittar du här.