Gulliksson söker HR & Talent Manager

Är du en prestigelös och engagerad person med bred kompetens inom HR som vill ta dig an en ny utmaning? Lockas du av att arbeta i ett framgångsrikt partnerägt företag som värnar om möjligheten till balans i livet där du blir en delaktig nyckelperson? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Nu söker Gulliksson, som är en av Sveriges ledande advokatbyråer inom affärsjuridik och immaterialrätt, sin nästa HR & Talent Manager som vill driva HR-arbetet vidare inom organisationen.

Om rollen
Vi söker dig som har bred kompetens inom HR och erfarenheter inom personalfrågor och rekrytering. Du kommer att vara en viktig tillgång för Gulliksson och ha övergripande drift och ansvar för personalfrågor och relaterad administration och processer. Gulliksson Advokatbyrå är drygt 50 anställda och finns i Malmö, Lund, Göteborg och Stockholm. Placering för denna tjänst kommer att vara i Malmö och i Lund.

Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Arbeta konsultativt och ge stöd till personal och ledning i HR-relaterade frågor
  • Personaladministration (t.ex. lön, semester, förmåner, avtal)
  • Ansvar och uppdatering av processer och dess efterlevnad enligt arbetsrätten
  • Rekrytering (driva/stötta i rekryteringsprocesser)
  • Employer branding genom att representera Gulliksson i olika sammanhang för att attrahera nya medarbetare genom annonsering och deltagande på arbetsmarknadsmässor etc.
  • Introduktion och onboarding av nyanställda
  • Administrera och hantera löpande kontorsrelaterade ärenden
  • Ansvara för att anordna personalevent och tillställningar

Din profil och bakgrund
Du har en akademisk utbildning inom personal och arbetsliv samt några års kvalificerad erfarenhet av HR och personaladministration gärna inom advokat- eller konsultbranschen. Du är trygg i din kompetens då du kommer att arbeta självständigt i din roll och agera stödjande i samtliga HR-processer inom organisationen.

Som person är du ordningsam, prestigelös, handlingskraftig och engagerad. Du är pålitlig och en god lyssnare som kan bygga relationer och förtroende hos andra. Din handlingskraft innebär att du kan ta tag i de problem och processer som dyker upp och hitta lösningar där du agerar med integritet. Då du kommer att arbeta med personaladministration och talent management behöver du vara en strukturerad person som ser till att ha ordning och reda runt omkring dig och du har lätt för att hantera IT-system.

Din Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Advokatbyrån Gulliksson med Academic Search International. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med Academic Search intigritetspolicy och personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan ta emot din ansökan denna väg och ej genom andra kanaler. Tack för din förståelse.

Kontaktpersoner på Academic Search International är Rekryteringskonsult Marcus Kleine, 0736503177 alt. marcus.kleine@academicsearch.se och Researcher Johanna Ohm, 0701653165 alt. johanna.ohm@academicsearch.se Du är välkommen att kontakta oss med eventuella frågor om tjänsten eller bolaget. Vi tillämpar ett löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart du har möjlighet.

Gulliksson är advokatbyrån som skiljer sig från mängden. Vi är en affärsjuridisk advokatbyrå med engagerade och kunniga jurister som, i samarbete med våra duktiga paralegals, är verksamma inom affärsjuridik, immaterialrätt, tvistelösning, obeståndsjuridik, miljörätt, arbetsrätt och en del andra områden. Vår speciella kultur präglas av en öppen miljö där spetskunskap inom juridik kombineras med ett genuint intresse för våra klienters vitt skilda områden som sträcker sig mellan innovationer, vetenskap, konst och affärer.