Paralegal/advokatassistent till kontoret i Lund

Vi behöver förstärka vårt team och söker därför en engagerad och serviceinriktad paralegal/advokatassistent.

Kvalifikationer och egenskaper
Som person är du social, positiv och har en naturlig fallenhet för service. Tidigare arbetslivserfarenhet från advokatbyrå eller av arbete med immaterialrätt är en merit, men inget krav. Du är professionell, noggrann och trivs med att arbeta i ett högt tempo mot uppsatta deadlines, vilket innebär att du måste kunna strukturera och prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du kan uttrycka dig mycket väl på både svenska och engelska i såväl tal som skrift och har goda kunskaper i Officepaketet.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att vara en del av vårt assistentteam och arbeta både självständigt och i samarbete med våra advokater och jurister. Arbetsuppgifterna innebär bland annat administration av varumärkesportföljer, kontakter med ombud och myndigheter i olika länder, förberedelser av material och presentationer samt koordinering av juridiska ärenden. Vidare kommer du att få arbeta med ärenderegistrering och fristhantering, fakturera samt sköta administrativa och dagliga uppgifter på kontoret.

Vill du tillhöra en av Sveriges ledande advokatbyråer inom immaterialrätt och affärsjuridik?
Då kan vi utlova en omväxlande vardag där du erbjuds ett spännande arbete kombinerat med stora möjligheter till personlig utveckling. Vi har en inspirerande arbetsplats där du blir en del av ett trevligt team som präglas av samarbete och arbetsglädje. Prestige och de vassa armbågarna har vi lagt åt sidan och vi har ett öppet arbetsklimat med högt i tak och närmast familjär stämning. Samtidigt som vi alltid har fokus på våra klienters bästa, värnar vi om möjligheten till balans i livet. Relationen till våra klienter präglas av kvalitet och långsiktighet och det gäller även relationen till våra medarbetare. I Lund arbetar vi i ljusa, moderna lokaler med milsvid utsikt högt upp i Ideon Gateway.

Välkommen med din ansökan!
Tjänsten utgör en heltidstjänst, tillsvidareanställning med provanställning tillämpas. Vi arbetar med löpande urval och välkomnar din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 januari 2023. Frågor? Läs mer om oss här på hemsidan eller kontakta HR & Talent Manager Birgitta Larsson, 076 645 57 11.