Gulliksson söker immaterialrättsinriktad jurist/advokat till kontoret i Stockholm

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker efter en handlingskraftig och kreativ jurist/advokat med några års erfarenhet av kvalificerat arbete inom immaterialrätt från t.ex. advokatbyrå, patentbyrå eller industriföretag. Erfarenheter från tvistlösning är meriterande. Du som söker ska ha mycket goda juridiska kunskaper och studieresultat samt ett särskilt intresse för att arbeta med varumärken och design. Tjänsten ställer krav på mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt utpräglad språkkänsla eftersom byrån har en internationell verksamhet med klienter och samarbetspartners över hela världen. För att trivas bör du vara utåtriktad, engagerad, noggrann och ha en bra känsla för att kunna prioritera i perioder med tidvis högt tempo. Vi värdesätter din förmåga att arbeta såväl självständigt som i team, att bygga och vårda sociala relationer samt inte minst din förmåga att tänka och agera affärsmässigt.

Vill du tillhöra en av Sveriges ledande advokatbyråer inom immaterialrätt och affärsjuridik?
Då kan vi utlova en omväxlande vardag där du erbjuds ett spännande arbete kombinerat med stora möjligheter till personlig utveckling. Våra uppdragsgivare är allt från det mindre entreprenörsdrivna företaget till stora internationella koncerner inom vitt skilda branscher som t.ex. läkemedel, IT, underhållning, fordon och livsmedel.

Hos oss blir du en del av ett trevligt team som präglas av samarbete och arbetsglädje. Vi har ett öppet klimat med högt i tak och familjär stämning. Samtidigt som vi alltid har fokus på våra klienters bästa värnar vi om möjligheten till balans i livet. Relationen till våra klienter präglas av långsiktighet och det gäller även relationen till våra medarbetare. Vårt kontor i Stockholm ligger mitt på Östermalm i en äldre fastighet med charm.

Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan!
Du ansöker på hemsidan via formuläret som du hittar under Karriär. Du kan också skicka din ansökan med personligt brev, CV, referenser och betygskopior med e-post till christina.cedergren@gulliksson.se. Skriv ”Ansökan Immaterialrättsjurist/advokat” i ämnesraden. Vi arbetar med löpande urval och välkomnar din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 januari 2021. Frågor? Läs mer om oss här på hemsidan eller kontakta advokat Peter Ekstedt, telefon 08-24 93 00 eller personalkoordinator Christina Cedergren, telefon 040-664 44 00.

Gulliksson är advokatbyrån som skiljer sig från mängden
Vi är en affärsjuridisk advokatbyrå med engagerade och kunniga jurister som är verksamma särskilt inom immaterialrätt, affärsjuridik, tvistelösning, obeståndsjuridik, miljörätt och arbetsrätt. Vår speciella kultur präglas av en öppen miljö där spetskunskap inom juridik kombineras med ett genuint intresse för våra klienters affärsområden som sträcker sig mellan innovationer, vetenskap, konst och affärer.

Advokatbyrån Gulliksson är en av de mest välrenommerade advokatbyråerna i Sverige, prisbelönad av flera oberoende internationella rankinginstitut som Chambers, Legal500, MIP och IAM. På Gulliksson är vi ca 50 medarbetare på kontoren i Malmö, Lund, Stockholm och Göteborg, men vi är i en expansiv fas just nu och hoppas kunna välkomna fler medarbetare till oss under det kommande året. Vår unika ställning har gjort oss till en av de största advokatbyråerna i Sverige vad gäller immaterialrätt och ett förstahandsval inom affärsjuridiken för det kunskapsintensiva företaget.