Siktar du på att bli en av de allra bästa juristerna inom affärsjuridik och immaterialrätt ska du börja arbeta hos oss.

Arbetet betyder mycket. Men inte allt. Hos oss är det viktigt att våra medarbetare ges möjlighet att hitta en bra balans mellan arbete och fritid. Vi är också måna om att det ska vara trevligt för både uppdragsgivare och medarbetare att vara hos oss. Samtidigt hyllar vi naturligtvis skicklighet och ambition och att vi levererar det bästa som är möjligt för våra uppdragsgivare. De vassa armbågarna lämnar vi åt sidan. Här är det teamets och byråns resultat som räknas. Och då måste vi också agera, tänka som ett team och stötta varandra.

På Gulliksson arbetar du nära våra juridiska experter inom en rad rättsområden. Våra erfarna jurister stöttar dig som är ny medarbetare, och du kommer snabbt att ges möjlighet att arbeta med kvalificerade och spännande uppdrag.

Verksamheten bedrivs huvudsakligen vid våra kontor i Malmö, Lund och Stockholm. Vi har en tydlig internationell prägel, och samarbetar med ombud i de flesta länder runt om i världen. Samtidigt får du på Gulliksson ta del av de många fördelar som följer av att arbeta på en medelstor byrå. Här är varje medarbetare en viktig del av helheten, och du riskerar aldrig att försvinna i mängden.

Delägarna på byrån leder arbetet inom ramen för ett så kallat true partnership. Det innebär bland annat att verksamheterna på samtliga kontor drivs som ett enda företag, där vinsten delas lika mellan delägarna.

Lediga tjänster

Gulliksson är advokatbyrån som skiljer sig från mängden. Vi är en affärsjuridisk advokatbyrå med engagerade och kunniga jurister som är verksamma inom affärsjuridik, immaterialrätt, tvistelösning, obeståndsjuridik, miljörätt, arbetsrätt och en del andra områden i samarbete med våra duktiga paralegals. Vår målsättning är att i varje enskilt fall skapa ett mervärde åt våra klienter genom att vara affärsmässiga och leverera lösningar som bygger på klienternas förutsättningar och möjligheter. Vi har kontor i Malmö, Lund och Stockholm och vår unika tjänstemix har gjort oss till en av de största advokatbyråerna i Sverige vad gäller immaterialrätt och ett förstahandsval inom affärsjuridiken för det kunskapsintensiva företaget.

Just nu söker Gulliksson biträdande jurist till kontoret i Lund

Kvalifikationer och egenskaper. Vi behöver förstärka vårt team i Lund och söker nu dig som nyligen har avslutat dina juridikstudier. Tjänsten ställer krav på mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt utpräglad språkkänsla. Självklart har du som söker mycket goda juridiska kunskaper och studieresultat. Det är meriterande om din juristutbildning har inriktats mot affärsjuridik, immaterialrätt och tvistelösning. För att trivas här bör du vara utåtriktad, engagerad och ha en bra känsla för att kunna prioritera i situationer med tidvis högt tempo och korta svarstider. Vi värdesätter din förmåga att arbeta såväl självständigt som i team, att bygga och vårda sociala relationer samt inte minst din förmåga att tänka och agera affärsmässigt.

Vill du tillhöra en av Sveriges största advokatbyråer inom immaterialrätt och affärsjuridik? Då kan vi utlova en omväxlande vardag där du erbjuds ett spännande arbete kombinerat med stora möjligheter till personlig utveckling. Som biträdande jurist hos oss är du delaktig i det dagliga arbetet tillsammans med våra erfarna advokater och jurister. Du kommer att få möjlighet att delta i allt från att hjälpa det mindre entreprenörsdrivna företaget med deras dagliga juridiska frågor till att medverka i stora internationella affärer och tvistlösningsförfaranden. Arbetet sker i nära samarbete med våra engagerade medarbetare och du får tidigt klientkontakt.

Har du vad som krävs? Välkommen med din ansökan! Skicka din ansökan med personligt brev, CV och betygskopior med e-post till christina.cedergren@gulliksson.se. Skriv ”Ansökan biträdande jurist” i ämnesraden. Det går också bra att ansöka här på vår Karriärsida. Vi arbetar med löpande urval och välkomnar din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2 april 2017.

Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med potentiella medarbetare med rätt kompetens och personlighet. Använd formuläret nedan för att skicka in din spontanansökan.

För dig som är student

För tillfället har vi inga lediga tjänster. Är du ändå nyfiken på Gulliksson är du välkommen att kontakta vår personalkoordinator Christina Cedergren på 040-664 44 00.