Siktar du på att bli en av de allra bästa juristerna inom affärsjuridik och immaterialrätt ska du börja arbeta hos oss.

Arbetet betyder mycket. Men inte allt. Hos oss är det viktigt att våra medarbetare ges möjlighet att hitta en bra balans mellan arbete och fritid. Vi är också måna om att det ska vara trevligt för både uppdragsgivare och medarbetare att vara hos oss. Samtidigt hyllar vi naturligtvis skicklighet och ambition och att vi levererar det bästa som är möjligt för våra uppdragsgivare. De vassa armbågarna lämnar vi åt sidan. Här är det teamets och byråns resultat som räknas. Och då måste vi också agera, tänka som ett team och stötta varandra.

På Gulliksson arbetar du nära våra juridiska experter inom en rad rättsområden. Våra erfarna jurister stöttar dig som är ny medarbetare, och du kommer snabbt att ges möjlighet att arbeta med kvalificerade och spännande uppdrag.

Verksamheten bedrivs huvudsakligen vid våra kontor i Malmö, Lund och Stockholm. Vi har en tydlig internationell prägel, och samarbetar med ombud i de flesta länder runt om i världen. Samtidigt får du på Gulliksson ta del av de många fördelar som följer av att arbeta på en medelstor byrå. Här är varje medarbetare en viktig del av helheten, och du riskerar aldrig att försvinna i mängden.

Delägarna på byrån leder arbetet inom ramen för ett så kallat true partnership. Det innebär bland annat att verksamheterna på samtliga kontor drivs som ett enda företag, där vinsten delas lika mellan delägarna.

Lediga tjänster

Vi förstärker vårt team i Lund och söker en paralegal, gärna med inriktning mot eller intresse för immaterialrätt.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker en serviceinriktad, driven och engagerad person. Du har mycket god datorvana och behärskar Officepaketet väl och du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt utpräglad språkkänsla. Är du utbildad paralegal är det meriterande. Rollen som paralegal ställer krav på både noggrannhet och ansvarskänsla. Du har lätt för att samarbeta och tycker om att ge service. För att trivas med tjänsten tycker du om utmaningen med ett tidvis högt tempo och korta deadlines vilket också ställer krav på att du är stresstålig och kan strukturera och prioritera ditt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet från advokatbyrå eller motsvarande verksamhet. Vi sätter också stort värde på din förmåga att arbeta i team såväl som självständigt. Är du dessutom prestigelös, social och utåtriktad tror vi att du skulle trivas hos oss.

Arbetsbeskrivning

I rollen som paralegal får du hantera och koordinera olika typer av juridiska ärenden i samarbete med våra jurister där vissa åtgärder administreras självständigt. Det innebär upprättande av ansökningshandlingar och dokument på svenska och engelska samt korrespondens och kontakter med klienter, ombud och myndigheter världen över. Vidare får du arbeta med ärenderegistrering, registervård och registrering och bevakning av svarsfrister i vårt ärendehanteringssystem. Övrig administration och fakturering ingår också i dina arbetsuppgifter.

Vill du tillhöra en av Sveriges ledande advokatbyråer
inom immaterialrätt och affärsjuridik?

Då kan vi utlova en omväxlande vardag där du som medarbetare på Gulliksson erbjuds ett spännande arbete kombinerat med stora möjligheter till personlig utveckling. Du kommer att ingå i ett väl sammansvetsat team av jurister och paralegals med högt i tak och god stämning i moderna och ändamålsenliga lokaler i Ideon Gateway med milsvid utsikt.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om oss här på vår hemsida eller kontakta personalkoordinator Christina Cedergren, telefon 040-664 44 00 för mer information.

Skicka din ansökan med personligt brev, CV och betygskopior per e-mail till christina.cedergren@gulliksson.se. Skriv ”Ansökan paralegal Lund” i ämnesraden på ditt e-mail. Det går även bra att ansöka via formuläret nedan. Vi arbetar med löpande urval och välkomnar din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 1 mars 2018.