En av landets ledande advokatbyråer inom våra specialområden.

Vi erbjuder kvalificerad rådgivning och service inom affärsjuridik och angränsande rättsområden med särskild inriktning på immaterialrätt, tvistlösning, bolagsrätt, obeståndsjuridik och miljörätt.

Toggle title

Vår specialisering, tillsammans med ett väl utvecklat nätverk, har bidragit till att vi ofta är förstahandsvalet för kunskapsintensiva och idédrivna företag, särskilt då inom immaterialrättens områden.

Våra välrenommerade och kunniga advokater hjälper dig att skydda, utveckla och kommersialisera er affär och era tillgångar. Både här på hemmaplan och utomlands. Med utgångspunkt från de förutsättningar som råder för varje situation får du ett engagerat och hängivet team anpassat för uppdraget. Teamets mål är att skapa ett affärsmässigt och ekonomiskt mervärde men också trygghet i er verksamhet framöver.

Kontakta oss gärna för en förutsättningslös diskussion om juridiska frågeställningar i er verksamhet. Det första rådgivningsmötet är kostnadsfritt.

Utforska alla våra tjänster, se inom vilka branscher vi har extra stor kompetens och få en överblick över vårt serviceutbud.