Vi skyddar, utvecklar och kommersialiserar dina viktigaste tillgångar.

Gulliksson erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom immaterialrätt och affärsjuridik, kombinerat med specialistkompetenser inom en rad branscher. Vi bistår dig i alla stadier från strategisk analys och skydd till kommersialisering och tvist.

Alla bolag berörs och påverkas av en rad affärsjuridiska frågeställningar. Hos oss får du välgrundade och proaktiva råd inom de flesta affärsjuridiska områden. Du kan anlita oss i specifika frågor eller i form av löpande rådgivning.

Immaterialrätten är ett system som kan användas strategiskt för att skydda olika typer av immateriell egendom såsom varumärken, upphovsrätt, patent och design. Det är ett centralt rättsområde för det innovativa företaget. Som specialister hjälper vi dig att utvärdera, registrera, kommersialisera och försvara era rättigheter och därmed bidra till affärsmässig trygghet och framgång. Läs mer här.

Utöver den rena juridiken kräver olika branscher specifik branschförståelse. På Gulliksson träffar du erfarna jurister med specialistkompetenser inom en rad olika branscher.

Behöver du tillgång till en global helpdesk eller behöver du outsourca dina funktioner inom immaterialrätten, IPR (Intellectual Property Rights), kan vi hjälpa till. Titta närmare på våra specialiserade servicetjänster.

Advokatbyrån Gulliksson är rankade i tier 1 av Legal 500 2020