Siktar du på att bli en av de allra bästa juristerna inom affärsjuridik och immaterialrätt ska du börja arbeta hos oss.

Arbetet betyder mycket. Men inte allt. Hos oss är det viktigt att våra medarbetare ges möjlighet att hitta en bra balans mellan arbete och fritid. Vi är också måna om att det ska vara trevligt för både uppdragsgivare och medarbetare att vara hos oss. Samtidigt hyllar vi naturligtvis skicklighet och ambition och att vi levererar det bästa som är möjligt för våra uppdragsgivare. De vassa armbågarna lämnar vi åt sidan. Här är det teamets och byråns resultat som räknas. Och då måste vi också agera, tänka som ett team och stötta varandra.

På Gulliksson arbetar du nära våra juridiska experter inom en rad rättsområden. Våra erfarna jurister stöttar dig som är ny medarbetare, och du kommer snabbt att ges möjlighet att arbeta med kvalificerade och spännande uppdrag.

Verksamheten bedrivs huvudsakligen vid våra kontor i Malmö, Lund och Stockholm. Vi har en tydlig internationell prägel, och samarbetar med ombud i de flesta länder runt om i världen. Samtidigt får du på Gulliksson ta del av de många fördelar som följer av att arbeta på en medelstor byrå. Här är varje medarbetare en viktig del av helheten, och du riskerar aldrig att försvinna i mängden.

Delägarna på byrån leder arbetet inom ramen för ett så kallat true partnership. Det innebär bland annat att verksamheterna på samtliga kontor drivs som ett enda företag, där vinsten delas lika mellan delägarna.

Gulliksson söker ständigt nya medarbetare som vill bli en del av vårt team. Har vi ingen utannonserad tjänst för tillfället är du ändå alltid välkommen med din ansökan! Använd ansökningsformuläret längst ner på denna sida.

Gulliksson söker HR & Talent Manager

Nu söker Gulliksson, som är en av Sveriges ledande advokatbyråer inom affärsjuridik och immaterialrätt, sin nästa HR & Talent Manager som vill driva HR-arbetet vidare inom organisationen.

Gulliksson söker två jurister till kontoret i Malmö med huvudsaklig inriktning mot företagsöverlåtelser

Vi söker nu efter två handlingskraftiga och kreativa jurister för arbete med huvudsaklig inriktning mot företagsöverlåtelser och därtill relaterade frågor.

Gulliksson söker jurist till kontoret i Lund

Vi söker nu en jurist eller advokat till vårt kontor i Lund.

Gulliksson söker jurist med intresse för immaterialrätt till kontoret i Stockholm

Vi behöver förstärka vårt team och söker nu en tingsmeriterad jurist med driv och engagemang.

Gulliksson söker erfaren advokat eller jurist till kontoret i Göteborg

Vill du vara en del av Gullikssons etablering i Göteborg? Har du entreprenörsanda och brinner för dina klienters affärer? Då tror vi att det här är jobbet för dig!

Gulliksson söker uppsatspraktikanter till Malmö, Lund och Stockholm för avlönad praktik

Ska du skriva examensarbete under kommande termin? Vi erbjuder avlönad praktik i samband med ditt uppsatsskrivande!

Gulliksson söker sommarnotarier till Lund, Malmö och Stockholm

Advokatbyrån Gulliksson erbjuder dig som är juriststudent en möjlighet att få en värdefull inblick i arbetet på en affärsjuridisk byrå.