Gulliksson i Lund erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom immaterialrätt och affärsjuridik, kombinerat med specialistkompetenser inom en rad branscher. Vi bistår dig i alla stadier från strategisk analys och skydd till kommersialisering och tvist.

Alla bolag berörs och påverkas av en rad affärsjuridiska frågeställningar. Hos oss får du välgrundade och proaktiva råd inom de flesta affärsjuridiska områden. Du kan anlita oss i specifika frågor eller i form av löpande rådgivning.

Vår specialisering, tillsammans med ett väl utvecklat nätverk, har bidragit till att vi ofta är förstahandsvalet för kunskapsintensiva och idédrivna företag, särskilt då inom immaterialrättens områden.

Våra välrenommerade och kunniga advokater hjälper dig att skydda, utveckla och kommersialisera er affär och era tillgångar. Både här på hemmaplan och utomlands. Med utgångspunkt från de förutsättningar som råder för varje situation får du ett engagerat och hängivet team anpassat för uppdraget. Teamets mål är att skapa ett affärsmässigt och ekonomiskt mervärde men också trygghet i er verksamhet framöver.

Kontakta oss gärna för en förutsättningslös diskussion om juridiska frågeställningar i er verksamhet. Det första rådgivningsmötet är kostnadsfritt.

Här kan du utforska alla våra tjänster, se inom vilka branscher vi har extra stor kompetens och få en överblick över vårt serviceutbud.

Genom vårt kontor i Lund får du tillgång till advokater, affärsjurister, biträdande jurister, paralegals och full support från auktoriserade patent-, varumärkes- och designombud. Du får också tillgång till auktoriserade europeiska patentombud och registrerade skiljemän. Vi designar alltid teamet efter dina behov.

Välkommen att kontakta oss!

LUND
Box 739
220 07 Lund
Tel: 046 19 05 20
Fax: 046 19 05 25