Advokatbyrån Gullikssons Lundakontor flyttar

Nu går flyttlasset till Ideon Gateway och byggnadens högst belägna terrassvåning

Den 14 januari 2013 flyttar Advokatbyrån Gullikssons Lundakontor som en av de första hyresgästerna till Lunds nya landmärke, Ideon Gateway. Gulliksson befäster därmed sin position i Öresundsregionens innovationscentrum. Byggnaden är nominerad till årets bygge 2013 av tidningen Byggindustrin och från dess högst belägna terrass har man utsikt över hela Öresundsregionen.

– Det känns spännande och helt rätt för oss att som en nytänkande advokatbyrå bli en del av ett av Sveriges mest moderna byggen, säger advokaten och delägaren Hans-Anders Odh.

– Vi har över 40 års erfarenhet av att jobba med kunskapsintensiva företag. Genom att vara en permanent del av denna moderna och kreativa mötesplats kan vi bli ett naturligt val som samarbetspartner i kommande projekt och affärer. Vår vision är att vara störst på immaterialrätt i Sverige och ett givet val när det kunskapsintensiva företaget får behov av allmän affärsjuridisk rådgivning.

Advokatbyrån Gulliksson är en affärsjuridisk byrå och har sedan 2001 haft kontor vid Ideonområdet i Lund. Gulliksson var, tillsammans med patentbyrån Ström & Gulliksson, bland de första att skriva hyreskontrakt med Ikano fastigheter som står bakom bygget. Ideon Gateway började byggas 2010 och har av Byggindustrin nominerats till årets bygge 2013. Det är en av Sveriges mest moderna byggnader vad gäller teknik och miljö och har bl.a. Sveriges största solcellanläggning. Byråerna hyr våningsplanen 17-18 med mottagning på 18:e våningen där kontorsbyggnadens enda terrass med utsikt över Öresundsregionen är belägen.

– En klar dag har vi sikt till Danmark och vi ser fram emot sommarhalvårets nätverksträffar på vår terrass. Regionen är fylld av entreprenörskraft som vi med hjälp av vår kompetens inom innovation och affärsjuridik ser fram emot att hjälpa på vägen till framgång.

Den officiella invigningen av Ideon Gateway äger rum den 17 januari 2013. Gullikssons egen invigning sker gemensamt med Ström & Gullikssons och äger rum senare i vår. För mer information och förfrågningar om visning av vårt kontor, vänligen kontakta Susann Pålsson, telefon 046-190528 (före 15.00), e-post: susann.palsson@gulliksson.se

För att se bilder, klicka: Utsikt 1, Utsikt 2, Fasad 1, Fasad 2

Gulliksson är advokatbyrån som skiljer sig från mängden. Vi är en affärsjuridisk advokatbyrå med engagerade och kunniga jurister inom affärsjuridik, immaterialrätt, tvistelösning, obeståndsjuridik, miljörätt, entreprenadjuridik och en del andra områden. Vår primära målsättning är att vara den ledande advokatbyrån inom immaterialrätt i Sverige och förstahandsvalet inom den allmänna affärsjuridiken för det kunskapsintensiva företaget.