Gulliksson söker sommarnotarier till alla kontor

Advokatbyrån Gulliksson erbjuder dig som är juriststudent en möjlighet att få en värdefull inblick i arbetet på en affärsjuridisk byrå. Under ca fem veckor blir du en del av vårt team och får delta i spännande ärenden och utmaningar, allt för att ge dig optimala förutsättningar till en lyckad start i juristlivet.

När du kommer till oss som sommarnotarie får du en egen fadder som ger dig stöd och hjälper dig att hitta rätt i ditt arbete. För att du ska få nytta av din tid som sommarnotarie bör du ha läst minst sex terminer på juristprogrammet.

Vi söker sommarnotarier till våra kontor i Lund, Malmö och Stockholm och kallar till intervjuer löpande under hösten/vintern. Vi tar gärna del av din ansökan så snart som möjligt.

Ansök via formuläret under Karriär på vår hemsida. Frågor? Läs mer om oss här på hemsidan eller kontakta personalkoordinator Christina Cedergren, telefon 040-664 44 00.

Gulliksson är advokatbyrån som skiljer sig från mängden

Vi är en affärsjuridisk advokatbyrå med engagerade och kunniga jurister som är verksamma särskilt inom immaterialrätt, affärsjuridik, tvistelösning, obeståndsjuridik, miljörätt och arbetsrätt. Vår speciella kultur präglas av en öppen miljö där spetskunskap inom juridik kombineras med ett genuint intresse för våra klienters affärsområden som sträcker sig mellan innovationer, vetenskap, konst och affärer.

Advokatbyrån Gulliksson är en av de mest välrenommerade advokatbyråerna i Sverige, prisbelönad av flera oberoende internationella rankinginstitut som Chambers, Legal500, MIP och IAM. På Gulliksson är vi ca 50 medarbetare på kontoren i Malmö, Lund, Stockholm och Göteborg. Just nu är vi i en väldigt expansiv fas och hoppas kunna välkomna fler medarbetare till oss under det kommande året. Vår unika ställning har gjort oss till en av de största advokatbyråerna i Sverige vad gäller immaterialrätt och ett förstahandsval inom affärsjuridiken för det kunskapsintensiva företaget.