Entreprenörspub i Malmö den 1 februari

Tillsammans med Sparbanken Syd och Nyföretagarcenter Syd är Gulliksson med och arrangerar årets första Entreprenörspub med friidrottsagenten Daniel Wessfeldt som huvudgäst och temat “Jorden runt med idrottens superstars”.

När: 1 februari kl 16:00-18:00
Var: EC Södertull, Södra Vallgatan 5, Malmö
Arrangör: Nyföretagarcenter Syd, Sparbanken Syd, Gulliksson

En före detta guldsmed som blivit idrottsentreprenör, som alltid setts på de stora tävlingarna och som varit en maktfaktor inom bland annat friidrotten i nästan 30 år. David Wessfeldt är idrottsagent och idag är Sara Sjöström det största namnet han arbetar med. Årets första Entreprenörspub kommer rymma mingelmat, dryck, historier om superstjärnor men också en allvarlig del om idrottens baksida: doping.

På plats kommer Sparbanken Syd att ge information om det senaste inom bankvärlden och från Gullikssons kommer Karin Strandberg, partner och specialiserad på ärenden som rör affärsjuridik, bolagsrätt och arbetsrätt. Karin arbetar med frågor kring styrelsearbete och är även engagerad som styrelseordförande och anlitas som föreläsare och juridisk rådgivare kring GDPR.

Anmälan och mer information hittar du här.

Nyföretagarcenter Syd har kontor i Malmö och erbjuder rådgivning, företagsskolor och seminarier i Burlöv, Kävlinge, Lomma, Malmö, Staffanstorp och Svedala inom olika verksamhetsområden.