Gullikssons klienter finalister på Malmö Näringslivsgala

För 17:e året i rad anordnas Malmö Näringslivsgala där stadens framgångsrika, innovativa och sprudlande företag kommer att hyllas. Den 11 februari går galan av stapeln på Malmö Live. Advokatbyrån Gulliksson gläds åt att två av byråns klienter, United Gross och Saturnus, är bland finalisterna som “Årets Malmöföretag”.

– Det är extra roligt att detta pris, som delas ut av Malmö stad och Swedbank, är instiftat för att uppmärksamma företag som fungerar för som förebild för näringslivet i regionen, säger advokaterna Hans-Anders Odh och Mirja Ekdahl på Advokatbyrån Gulliksson. Vi önskar båda finalisterna lycka till.

Motiveringarna för att vinna titeln ”Årets Malmöföretag” lyder:

United Gross är en av Malmös största matgrossister och förser ca 4000 företag med livsmedel från alla världens hörn. Med ensamrätt på många varor, konkurrenskraftiga priser och höga kvalitetskrav skapas ett gott rykte och förtroende hos kunderna. Med ett brinnande intresse för livsmedel och god serviceanda har United Gross etablerat sig bland Malmös 19 superbolag, utsedda av tidningen Veckans Affärer.

Med sin över 100 åriga verksamhet är Saturnus en gigant i Malmös näringsliv. Företaget har i generationer framgångsrikt bevarat traditioner och utvecklat nya produkter anpassade till tidens trender och smaker. Genom ständigt och pågående förändringsarbetet har bolaget som ett av få tillverkningsföretag i Malmö bevarat sin position på dryckesmarknaden såväl som på de svenska julborden.