Gulliksson söker biträdande jurist med intresse för immaterialrätt till kontoret i Stockholm

Vi behöver förstärka vårt team och söker nu en biträdande jurist som ser värdet i sociala relationer och kan bidra med engagemang och driftighet.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker i första hand dig som snart avslutar din tingstjänstgöring eller nyligen har gjort det alternativt att du har likvärdig arbetslivserfarenhet. För tjänsten gäller att du som söker ska ha mycket goda juridiska kunskaper och studieresultat samt ett särskilt intresse för immaterialrätt. Tjänsterna ställer krav på mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt utpräglad språkkänsla eftersom byrån har en internationell verksamhet med klienter och samarbetspartners över hela världen. För att trivas bör du vara utåtriktad, engagerad, noggrann och kunna prioritera i perioder med tidvis högt tempo. Vi värdesätter din förmåga att arbeta såväl självständigt som i team, att bygga och vårda sociala relationer samt inte minst din förmåga att tänka och agera affärsmässigt.

Vill du tillhöra en av Sveriges ledande advokatbyråer inom immaterialrätt och affärsjuridik?
Då kan vi utlova en omväxlande vardag där du erbjuds ett spännande arbete kombinerat med stora möjligheter till personlig utveckling. Våra uppdragsgivare är allt från det mindre entreprenörsdrivna företaget till stora internationella koncerner inom vitt skilda branscher som t.ex. life science, IT, design, underhållning, fordon och livsmedel.

Hos oss blir du en del av ett trevligt team som präglas av samarbete och arbetsglädje. Vi har ett öppet klimat med högt i tak och familjär stämning. Samtidigt som vi alltid har fokus på våra klienters bästa värnar vi om möjligheten till balans i livet. Vi lever också som vi lär. Relationen till våra klienter präglas av långsiktighet och det gäller även relationen till våra medarbetare. Vi arbetar i fina lokaler med centralt läge på Karlavägen.

Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan!
Du ansöker via formuläret här på hemsidan som du hittar under Karriär, välj ”Ansökan till utannonserad tjänst” och märk ansökan med ”Jurist Stockholm”. Vi arbetar med löpande urval och välkomnar din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 december 2022. Frågor? Läs mer om oss på hemsidan eller kontakta HR & Talent Manager Birgitta Larsson, telefon 076 645 57 11.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i denna rekrytering.

Advokatbyrån Gulliksson
Vi är en affärsjuridisk advokatbyrå med engagerade och kunniga jurister som, i samarbete med våra duktiga paralegals, är verksamma inom bl.a. affärsjuridik, immaterialrätt, tvistelösning, obeståndsjuridik, miljörätt, och arbetsrätt. Vår speciella kultur präglas av en öppen miljö där spetskunskap inom juridik kombineras med ett genuint intresse för våra klienters vitt skilda områden som sträcker sig mellan innovationer, vetenskap, konst och affärer.

Advokatbyrån Gulliksson är en av de mest välrenommerade advokatbyråerna i Sverige, prisbelönad av flera oberoende internationella rankinginstitut som Chambers, Legal500, MIP och IAM. På Gulliksson är vi drygt 50 medarbetare på kontoren i Malmö, Lund, Stockholm och Göteborg. Vår unika ställning har gjort oss till en av de största advokatbyråerna i Sverige vad gäller immaterialrätt och ett förstahandsval inom affärsjuridiken för det kunskapsintensiva företaget.