Gulliksson söker jurist med huvudsaklig inriktning mot obestånd

Vi söker nu en jurist eller advokat till vårt kontor i Malmö. För att trivas i rollen ser du värdet i sociala relationer, vill utvecklas långsiktigt tillsammans med oss och har intresse för obestånd!

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker nu efter en handlingskraftig och kreativ jurist för arbete med huvudsaklig inriktning mot obestånd och därtill relaterade frågor. Vi söker en jurist med ett intresse av att arbeta med obeståndsfrågor, gärna med några års erfarenhet men det är inte nödvändigt. För tjänsten är det bra med ett intresse även av arbetsrätt och tvistelösning.

För att trivas bör du vara utåtriktad, engagerad och ha en bra känsla för att kunna prioritera i situationer med tidvis högt tempo. Du bör vara van vid att hantera ärenden såväl självständigt som i team, du bör också trivas i rådgivarrollen och vara medveten om vad den innebär. Vi värdesätter dessutom din förmåga att bygga och vårda sociala relationer samt inte minst din förmåga att tänka och agera affärsmässigt.

Vi ger vad vi lovar!

Vi kan utlova en omväxlande vardag där du erbjuds ett spännande arbete kombinerat med stora möjligheter till personlig utveckling.

Hos oss blir du en del av ett trevligt team som präglas av samarbete och arbetsglädje, prestige och de vassa armbågarna har vi lagt åt sidan. Vi har ett öppet klimat med närmast familjär stämning. Samtidigt som vi alltid har fokus på våra klienters bästa värnar vi om möjligheten till balans i livet. Relationen till våra klienter präglas av långsiktighet och det gäller även relationen till våra medarbetare.

I Malmö arbetar vi i ljusa, moderna lokaler i Glasvasen granne med Malmö C.

Välkommen med din ansökan!

Ansök här. Du bifogar CV, personligt brev och dina betyg.

Vi arbetar med löpande urval och välkomnar din ansökan så snart som möjligt dock senast den 15 mars. Frågor? Läs mer om oss här på vår hemsida eller kontakta advokat Håkan Hallström eller HR & Talent Manager Birgitta Larsson, 0766-455 711.

Gulliksson är advokatbyrån som skiljer sig från mängden

Vi är en affärsjuridisk advokatbyrå med engagerade och kunniga jurister som, i samarbete med våra duktiga paralegals, är verksamma inom affärsjuridik, immaterialrätt, tvistelösning, obeståndsjuridik, miljörätt, arbetsrätt och en rad andra områden. Vår speciella kultur präglas av en öppen miljö där spetskunskap inom juridik kombineras med ett genuint intresse för våra klienters vitt skilda områden som sträcker sig mellan innovationer, vetenskap, konst och affärer.

Advokatbyrån Gulliksson är en av de mest välrenommerade advokatbyråerna i Sverige, prisbelönad av flera oberoende internationella rankinginstitut som Chambers, Legal500, MIP och IAM. På Gulliksson är vi drygt 50 medarbetare på kontoren i Malmö, Lund, Stockholm och Göteborg. Vår unika ställning har gjort oss till en av de största advokatbyråerna i Sverige vad gäller immaterialrätt och ett förstahandsval inom affärsjuridiken för det kunskapsintensiva företaget.