Gulliksson söker jurister till kontoren i Malmö och Lund

Vill du tillhöra en av Sveriges ledande advokatbyråer inom immaterialrätt och affärsjuridik? Då kan vi utlova en omväxlande vardag där du erbjuds ett spännande arbete kombinerat med stora möjligheter till personlig utveckling. I takt med att klienterna blir fler och efterfrågan på våra tjänster ökar behöver vi rekrytera till våra kontor i Skåne.

Vi söker efter intelligenta, handlingskraftiga och kreativa jurister som nyligen avslutat sin tingstjänstgöring och/eller jurister med några års erfarenhet från advokatbyrå. Tjänsterna ställer krav på mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt utpräglad språkkänsla eftersom byrån har en internationell verksamhet med klienter och samarbetspartners över hela världen.

Självklart har du som söker mycket goda juridiska kunskaper och studieresultat. Det är meriterande om din juristutbildning har inriktats mot affärsjuridik, immaterialrätt, obestånd eller tvistelösning. För att trivas här bör du vara utåtriktad, engagerad och ha en bra känsla för att kunna prioritera i situationer med tidvis högt tempo. Vi värdesätter din förmåga att arbeta såväl självständigt som i team, att bygga och vårda sociala relationer samt inte minst din förmåga att tänka och agera affärsmässigt.

Du kommer att få möjlighet att delta i allt från att hjälpa det mindre entreprenörsdrivna företaget med deras dagliga juridiska frågor till att medverka i stora internationella affärer och tvistelösningsförfaranden för världsledande bolag inom vitt skilda branscher som t.ex. läkemedel, IT, underhållning, fordon och livsmedel.

Har du vad som krävs? Välkommen med din ansökan!
Skicka din ansökan med personligt brev, CV och betygskopior med e-post till christina.cedergren@gulliksson.se. Skriv ”Ansökan jurist” i ämnesraden. Ange i din ansökan om den specifikt avser en av orterna. Det går också bra att ansöka här på hemsidan via formuläret som du hittar under Karriär. Vi arbetar med löpande urval och välkomnar din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18 oktober 2017.

Gulliksson är advokatbyrån som skiljer sig från mängden. Vi är en affärsjuridisk advokatbyrå med engagerade och kunniga jurister som är verksamma inom affärsjuridik, immaterialrätt, tvistelösning, obeståndsjuridik, miljörätt, arbetsrätt och en del andra områden i samarbete med våra duktiga paralegals. Vår speciella kultur präglas av en öppen miljö där spetskunskap inom juridik kombineras med ett genuint intresse för våra klienters vitt skilda områden som sträcker sig mellan innovationer, vetenskap, konst till affärer.

Advokatbyrån Gulliksson är en av de mest välrenommerade advokatbyråerna i Sverige, prisbelönad av flera oberoende internationella rankinginstitut som Chambers, Legal500, MIP och IAM som bl.a. omnämner Gulliksson som förstahandsvalet för viktiga immaterialrättstvister: ”This celebrated commercial ensemble remains a prime pick for rights holders embroiled in high-stakes disputes”. Gulliksson har ett knappt 40-tal medarbetare på kontoren i Malmö, Lund och Stockholm. Vår unika ställning har gjort oss till en av de största advokatbyråerna i Sverige vad gäller immaterialrätt och ett förstahandsval inom affärsjuridiken för det kunskapsintensiva företaget.