Gulliksson söker jurister till kontoret i Lund

Kvalifikationer och egenskaper. Vi söker efter intelligenta, handlingskraftiga och kreativa jurister med några års erfarenhet från domstol och/eller advokatbyrå. Tjänsterna ställer krav på mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt utpräglad språkkänsla eftersom byrån har en internationell verksamhet med klienter och samarbetspartners över hela världen. Självklart har du som söker mycket goda juridiska kunskaper och studieresultat. Det är meriterande om din juristutbildning har inriktats mot affärsjuridik, immaterialrätt, obestånd eller tvistelösning. För att trivas bör du vara utåtriktad, engagerad och ha en bra känsla för att kunna prioritera i situationer med tidvis högt tempo. Vi värdesätter din förmåga att arbeta såväl självständigt som i team, att bygga och vårda sociala relationer samt inte minst din förmåga att tänka och agera affärsmässigt.

Vill du tillhöra en av Sveriges ledande advokatbyråer inom immaterialrätt och affärsjuridik? Då kan vi utlova en omväxlande vardag där du erbjuds ett spännande arbete kombinerat med stora möjligheter till personlig utveckling. Du kommer att få möjlighet att delta i allt från att hjälpa det mindre entreprenörsdrivna företaget med deras dagliga juridiska frågor till att medverka i stora internationella affärer och tvistelösningsförfaranden för världsledande bolag inom vitt skilda branscher som t.ex. läkemedel, IT, underhållning, fordon och livsmedel.

Hos oss blir du en del av ett trevligt team som präglas av samarbete och arbetsglädje, prestige och de vassa armbågarna har vi lagt åt sidan. Vi har ett öppet klimat med högt i tak och närmast familjär stämning. Samtidigt som vi alltid har fokus på våra klienters bästa värnar vi om möjligheten till balans i livet. Relationen till våra klienter präglas av långsiktighet och det gäller även relationen till våra medarbetare. I Lund arbetar vi i ljusa, moderna lokaler högt upp i Ideon Gateway med milsvid utsikt.

Har du vad som krävs? Välkommen med din ansökan! Skicka din ansökan med personligt brev, CV och betygskopior med e-post till christina.cedergren@gulliksson.se. Skriv ”Ansökan jurist” i ämnesraden. Det går också bra att ansöka på hemsidan via formuläret som du hittar under Karriär. Vi arbetar med löpande urval och välkomnar din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 13 juni 2018. Frågor? Läs mer om oss på vår hemsida, gulliksson.se, eller kontakta advokat Hans-Anders Odh på 046-19 05 20 alternativt personalkoordinator Christina Cedergren, telefon 040-664 44 00. Vi räknar med att tillsätta tjänsten efter sommaren men vi är öppna för att diskutera ett eventuellt tidigare tillträde.