Gulliksson sponsrar Ideon 35 år

För 35 år sedan grundades Ideon, den första science parken i sitt slag i norra Europa. För 17 år sedan etablerade sig Gulliksson på Ideon och är idag ett naturligt val för det kunskapsintensiva företaget i behov av affärsjuridisk rådgivning.

Ideon har onekligen utvecklats till en arena för tillväxt och kommit att bli en plats där framstående innovationer skapas och nya spännande samarbeten ingås. Flera av världens största innovationsbolag har idag kontor på Ideon, och Gulliksson har nära samarbeten med flera av dem. När Gulliksson år 2001 skulle öppna kontor i Lund föll valet på Ideon. Och när Ideons nya höghus Ideon Gateway stod klart 2013 flyttade Gulliksson in som en av de första hyresgästerna.

Under 2018 firar Ideon 35 år och Gulliksson är stolt partner till det årslånga firandet. Gullikson kommer genom sitt partnerskap bland annat att närvara vid paneldebatt rörande ”Open Innovation” samt bjuda in till seminarium rörande forsknings- och utvecklingsavtal. Den 28 september medverkar även Gulliksson i Ideons stora jubileumsfest genom att bjuda in till förmingel på sin takterrass på våning 18 i Ideon Gateway.

– Gulliksson har sedan byrån grundades på 70-talet haft ett tydligt fokus på innovationsbolag. Kontoret på Ideon befäste denna strategi och har bidragit till att Gulliksson idag är en ledande advokatbyrå i Sverige inom sina specialområden. Att vara en del av Ideon 35 år och fira innovationskraften i regionen känns mot denna bakgrund naturligt, säger Erik Esaiasson som är advokat på Gulliksson.

Samtliga evenemang arrangeras tillsammans med patentbyrån Ström & Gulliksson som advokatbyrån Gulliksson har ett nära samarbete med.