Gulliksson söker paralegal inom IPR till kontoret i Lund – tjänsten är tillsatt

Vi förstärker vårt team i Lund och söker en paralegal, gärna med inriktning mot eller intresse för immaterialrätt.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker en serviceinriktad, driven och engagerad person. Du har mycket god datorvana och behärskar Officepaketet väl och du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt utpräglad språkkänsla. Är du utbildad paralegal är det meriterande. Rollen som paralegal ställer krav på både noggrannhet och ansvarskänsla. Du har lätt för att samarbeta och tycker om att ge service. För att trivas med tjänsten tycker du om utmaningen med ett tidvis högt tempo och korta deadlines vilket också ställer krav på att du är stresstålig och kan strukturera och prioritera ditt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet från advokatbyrå eller motsvarande verksamhet. Vi sätter också stort värde på din förmåga att arbeta i team såväl som självständigt. Är du dessutom prestigelös, social och utåtriktad tror vi att du skulle trivas hos oss.

Arbetsbeskrivning

I rollen som paralegal får du hantera och koordinera olika typer av juridiska ärenden i samarbete med våra jurister där vissa åtgärder administreras självständigt. Det innebär upprättande av ansökningshandlingar och dokument på svenska och engelska samt korrespondens och kontakter med klienter, ombud och myndigheter världen över. Vidare får du arbeta med ärenderegistrering, registervård och registrering och bevakning av svarsfrister i vårt ärendehanteringssystem. Övrig administration och fakturering ingår också i dina arbetsuppgifter.

Vill du tillhöra en av Sveriges ledande advokatbyråer
inom immaterialrätt och affärsjuridik?

Då kan vi utlova en omväxlande vardag där du som medarbetare på Gulliksson erbjuds ett spännande arbete kombinerat med stora möjligheter till personlig utveckling. Du kommer att ingå i ett väl sammansvetsat team av jurister och paralegals med högt i tak och god stämning i moderna och ändamålsenliga lokaler i Ideon Gateway med milsvid utsikt.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om oss här på vår hemsida eller kontakta personalkoordinator Christina Cedergren, telefon 040-664 44 00 för mer information.

Skicka din ansökan med personligt brev, CV och betygskopior per e-mail till christina.cedergren@gulliksson.se. Skriv ”Ansökan paralegal Lund” i ämnesraden på ditt e-mail. Vi arbetar med löpande urval och välkomnar din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 1 mars 2018.

Gulliksson är advokatbyrån som skiljer sig från mängden. Vi är en affärsjuridisk advokatbyrå med engagerade och kunniga jurister som i samarbete med våra duktiga och drivna paralegals är verksamma inom affärsjuridik, immaterialrätt, tvistelösning, obeståndsjuridik, miljörätt, arbetsrätt och en del andra områden. Vår målsättning är att i varje enskilt fall skapa ett mervärde åt våra klienter genom att vara affärsmässiga och leverera lösningar som bygger på klienternas förutsättningar och möjligheter. Vår unika tjänstemix har gjort oss till en av de ledande advokatbyråerna i Sverige vad gäller immaterialrätt och ett förstahandsval inom affärsjuridiken för det kunskapsintensiva företaget.