Gulliksson söker paralegal till kontoret i Malmö

Vi behöver förstärka vårt team inom obeståndsjuridik och söker därför en engagerad och serviceinriktad paralegal.

Kvalifikationer och egenskaper. Vi söker dig som är utbildad paralegal eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Datorn är ett naturligt arbetsredskap för dig och du behärskar svenska och engelska väl. Du bör vara noggrann och ha siffersinne och trivas med att arbeta i team såväl som självständigt. För att trivas hos oss ska du tycka om utmaningen det innebär med ett tidvis högt tempo och korta deadlines – det ställer krav på att du kan strukturera och prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Arbetsbeskrivning. Som paralegal i vårt obeståndsteam får du administrera och koordinera konkursärenden i samråd med våra konkursförvaltare och jurister. Det innebär bl.a. kommunikation med myndigheter, förbereda handlingar och att upprätta bouppteckningar. Du får även registrera och hantera ärenden i våra datasystem, fakturera samt allmän administration.

Vill du tillhöra en av Sveriges ledande advokatbyråer inom immaterialrätt och affärsjuridik? Då kan vi utlova en omväxlande vardag där du erbjuds ett spännande arbete kombinerat med stora möjligheter till personlig utveckling.

Hos oss blir du en del av ett trevligt team som präglas av samarbete och arbetsglädje, prestige och de vassa armbågarna har vi lagt åt sidan. Vi har ett öppet klimat med högt i tak och närmast familjär stämning. Samtidigt som vi alltid har fokus på våra klienters bästa värnar vi om möjligheten till balans i livet. Relationen till våra klienter präglas av långsiktighet och det gäller även relationen till våra medarbetare. I Malmö arbetar vi i ljusa, moderna lokaler i Glasvasen belägen intill Malmö C vilket erbjuder goda pendlingsmöjligheter.

Välkommen med din ansökan! Skicka din ansökan med personligt brev, CV och betygskopior med e-post till christina.cedergren@gulliksson.se. Skriv “Ansökan paralegal” i ämnesraden. Det går också bra att ansöka på hemsidan via formuläret som du hittar under Karriär. Vi arbetar med löpande urval och välkomnar din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 23 september 2018. Frågor? Läs mer om oss här på vår hemsida, eller kontakta personalkoordinator Christina Cedergren, telefon 040-664 44 00.

Gulliksson är advokatbyrån som skiljer sig från mängden. Vi är en affärsjuridisk advokatbyrå med engagerade och kunniga jurister som, i samarbete med våra duktiga paralegals, är verksamma inom affärsjuridik, immaterialrätt, tvistelösning, obeståndsjuridik, miljörätt, arbetsrätt och en del andra områden. Vår speciella kultur präglas av en öppen miljö där spetskunskap inom juridik kombineras med ett genuint intresse för våra klienters vitt skilda områden som sträcker sig mellan innovationer, vetenskap, konst och affärer.

Advokatbyrån Gulliksson är en av de mest välrenommerade advokatbyråerna i Sverige, prisbelönad av flera oberoende internationella rankinginstitut som Chambers, Legal500, MIP och IAM. Gulliksson har ett knappt 40-tal medarbetare på kontoren i Malmö, Lund och Stockholm. Vår unika ställning har gjort oss till en av de största advokatbyråerna i Sverige vad gäller immaterialrätt och ett förstahandsval inom affärsjuridiken för det kunskapsintensiva företaget.