Gulliksson stöttar start-ups och är stolt partner till Tillväxt Malmö

På Gulliksson har vi stor erfarenhet av att jobba med bolag i alla skeden såväl under start-up som tillväxt. Vi är stolta partners till Tillväxt Malmö, och Gulliksson är en viktig del av det nätverk som tillsammans erbjuder rådgivning inom alla aspekter som företag behöver under tillväxt och expansion.

Varje ny verksamhetsetablering innebär stora utmaningar för en entreprenör. Oavsett om det gäller bolagsbildning, affärsstrategi, finansiering, paketering av varor eller tjänster, personalhantering, delägarfrågor eller att stärka sin konkurrenskraft genom att skydda sina immateriella rättigheter – behovet av juridisk hjälp kommer ofta in i ett tidigt skede.

Konsten att nå de affärskritiska målen
Utmaningen att jobba med tillväxtföretag för oss ligger främst i att full ut förstå klientens behov, både på kort och lång sikt. Att fokusera på rätt prioriteringar och hitta kostnadseffektiva lösningar är ofta avgörande för om en ny idé ska lyckas eller inte.

Våra jurister och advokater kan spela en viktig roll när det gäller att jobba strategiskt med riskminimering och strukturer för att ta hand om de värden som byggs upp i en nyetablerad verksamhet.

Vår erfarenhet och arbetssätt när det gäller tillväxtföretag fungerar även som en värdefull kunskapsbank när vi ska hjälpa mer etablerade verksamheter att gå in i en ny expansionsfas. Med vetskap om varje start-up-företags ekonomiska utmaningar är vi alltid beredda att diskutera alternativa arvodesmodeller. Välkommen att ta kontakt! 

Affärsidé med behov av finansiering? Missa inte Maxa Malmö!
Maxa Malmö är för företagare som behöver kapital för att kunna utveckla befintlig verksamhet eller förverkliga en helt ny affärsidé. Deltagarna får möjlighet att nätverka med framgångsrika företagsledare och investerare för att få tips, idéer och kontakter som tar verksamheten framåt. Sälj in din idé till en investerare på Maxa Malmö, en del av Tillväxt Malmö.

När du har skickat in din ansökan kommer du att bli uppringd av en affärsutvecklare från Tillväxt Malmö. Nästa steg är att du pitchar din idé inför en jury som består av Tillväxt Malmös affärsrådgivare och experter. De som går vidare får mer träning inför en speeddejt med investerarna senare i vår. All information du behöver och hur du ansöker hittar du på tillvaxtmalmo.se

Komplett utbud av rådgivning inom affärsjuridik
Gulliksson erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom immaterialrätt och affärsjuridik, kombinerat med specialistkompetenser inom en rad branscher. Vi bistår dig i alla stadier från strategisk analys och skydd till kommersialisering och tvist. Läs gärna mer om våra tjänster och den rådgivning vi ger inom affärsjuridiska frågeställningar.