Gullikssons Åsa Righard föreläser på Tillväxt Malmö

För sina många års erfarenhet av immaterialrätt med fokus på varumärkesrätt internationellt har Åsa Righard bjudits in till vårens Maxa Malmö den 5 april där hon kommer delta i speakers corner och prata om varumärkesfrågor:
– Jag kommer berätta om vikten att välja och vårda sitt varumärke från start för att skydda sin verksamhet och säkerställa affärsmässig framgång. Att ha en strategi för varumärkesrättigheter kan vara avgörande.

Gulliksson är sedan 2015 stolta partners till Tillväxt Malmö som står bakom Maxa Malmö. Vi stöttar fullt ut det framgångsrika initiativet att skapa och utveckla ett nätverk som erbjuder rådgivning inom alla aspekter som företag behöver under tillväxt och expansion.

– Det är ett givande och på flera sätt unikt samarbete mellan Malmö stad, näringslivet, kunskapsföretag och företag med tillväxtambitioner. Jag hoppas kunna ge en glimt av de varumärkesfrågor som nyetablerade och expansiva företag måste ta ställning till. Det kan vara allt ifrån rättighetsstrategier, domännamnsfrågor och inte minst registrering och användning av varumärken, säger Åsa Righard som även är auktoriserat varumärkesombud i EU och Australien och utskottsmedlem hos International Trademark Association (INTA), den globala organisationen för varumärkesinnehavare och yrkesgrupper som arbetar med varumärken och immaterialrätt.

Maxa Malmö går av stapeln den 5 april kl. 12.30-17.00 på Malmö Arena Hotel.

För rådgivning och mer information, kontakta gärna:

Åsa Righard, Advokat
040-664 44 00
0768-81 55 91
asa.righard@gulliksson.se

Mer om Maxa Malmö
Tillväxt Malmö är en del av Stiftelsen Uppstart Malmö och ett unikt samarbete mellan näringslivet och Malmö stad. Tillväxt Malmö erbjuder personlig och kvalificerad affärsutveckling för Malmöföretag med tillväxtambitioner. Ett bättre Malmö genom fler Malmöbor i arbete. Tillväxt Malmö stödjer enskilda företagare så att deras företag växer och därmed skapar nya arbetstillfällen. Fler människor i arbete ger ett bättre Malmö. Målgruppen är företag som har behov av nya nätverk, finansiering och rådgivning i sin tillväxt. Säte i Malmö, storlek mellan 5-25 anställda samt betalande kunder.