Var med och hylla Malmös entreprenörer – nominera din kandidat till Tillväxt Malmös pris “Årets Tillväxtentreprenör”

Livet som entreprenör kan många gånger vara tufft och ensamt. Därför har Tillväxt Malmö instiftat priset “Årets Tillväxtentreprenör” för att lyfta fram och hylla Malmös duktiga entreprenörer! 

Årets Tillväxtentreprenör är en person som genom sitt entreprenörskap bidragit till ett företags eller en organisations tillväxt. Bransch har ingen betydelse. Företaget ska ha haft mellan 5 – 100 anställda under 2019. Det är entreprenörskapet och förmågan att skapa tillväxt som räknas! Var med och påverka – för att nominera din kandidat kan du klicka här.  Nomineringen är öppen mellan 29/11 – 31/1.

Gulliksson representeras på galan genom vår partner Karin Strandberg som är engagerad och aktiv i Tillväxt Malmö. Tillväxt Malmö är en del av Stiftelsen Uppstart Malmö och ett unikt samarbete mellan näringslivet och Malmö stad. Tillväxt Malmö erbjuder personlig och kvalificerad affärsutveckling för Malmöföretag med tillväxtambitioner. Karin Strandberg utgör tillsammans med sex andra juryn för Årets Tillväxtentreprenör 2020. Juryn består av personer med stor kunskap och erfarenhet av entreprenörskap i Malmö.