Gulliksson fortsätter att växa – rekryterar två jurister

– Vi välkomnar våra nyrekryterade jurister till Gulliksson. Det är glädjande och en stor fördel att vi kan attrahera talangfulla och kunniga jurister, säger Hans-Anders Odh

Karin Larm, jurist, kommer att vara verksam vid kontoret i Malmö och arbeta med allmän förmögenhetsrätt, bolagsrätt, tvistlösning och insolvensrätt. Karin kommer även att bistå Gullikssons konkursförvaltare i konkursärenden och har förutom en Jur. kand från Lunds universitet även en Master of Human Rights Law, Raol Wallenberg institutet.

Sanna Lundin, jurist, ansluter till kontoret i Lund för att främst arbeta med immaterialrätt, kommersiell tvistelösning och allmän affärsjuridik. Sanna är även specialiserad inom miljörätt med fokus på energirelaterade frågor, samt inom produktregulatoriska frågor.

Gulliksson har en stadig tillväxt av såväl nya klienter och utökade uppdrag hos befintliga  och det är med stor glädje vi har lyckats väl med rekryteringar till våra kontor. Tidigare i våras rekryterades  fyra jurister samt två paralegals.

– I takt med att vi växer och utökar vårt team av kompetenta medarbetare säkrar vi vår position som en av landets ledande advokatbyråer med ett komplett utbud av tjänster inom immaterialrätt och affärsjuridik. Alla våra rekryteringar bidrar till att våra klienter får tillgång till ett starkt team med olika specialistkompetenser, säger Hans-Anders Odh.