Gulliksson växer och välkomnar ett antal nya medarbetare

– Vi har verkligen rivstartat 2019! Vårt team består av en bra blandning av erfarna jurister och nyanställda med en stor variation av specialiteter. Det är glädjande att se att vi lyckats med våra strategiska rekryteringar och att jurister med ambitionen att bli de allra bästa juristerna inom affärsjuridik och immaterialrätt hittat till oss, säger Hans-Anders Odh, partner hos Gulliksson.

Nyrekryteringar jurister

Ebba Bosma
Ebba arbetar i huvudsak med immaterialrätt, kommersiell tvistelösning och allmän affärsjuridik. Ebba är specialiserad inom entertainment-law och särskilt inom upphovsrätt och musikjuridik och har en juristexamen från Lunds universitet.

Jessika Skargren
Jessika har en bakgrund som domare vid allmän domstol och har stor erfarenhet av processrättsliga frågor. Hon fokuserar särskilt på de processuella aspekterna som kan bli aktuella i våra domstolsärenden. Jessika har en juristexamen från Stockholms universitet. Jessicas specialområden är tvistelösning, processrätt, avtalsrätt samt immaterialrätt.

Sara Eilert
Sara arbetar i huvudsak med immaterialrätt, avtalsrätt och tvistlösning. Sara började på Gulliksson efter flera års tjänstgöring i allmänna domstolar och hon har därför stor erfarenhet av processrättsliga frågor.

Emil Ekberg
Emil arbetar i huvudsak med obeståndsfrågor och hans särskilda rättsområden är allmän förmögenhetsrätt, tvistlösning och insolvensrätt. Vidare upprättar och granskar han avtal, ger affärsjuridisk rådgivning och bistår byråns konkursförvaltare i olika konkursärenden. Emil har juristexamen från Lunds universitet.

Nyrekryteringar paralegals
Gulliksson har också förstärkt sitt team av paralegals till kontoret i Malmö.

– Hos oss är paralegals en otroligt viktig del av teamet och de ges möjlighet att arbeta med kvalificerade och spännande uppdrag, säger Jens Olsson, Managing Partner, Malmö, och välkomnar Malin Lundgren och Linda Wingren.

Malin Lundgren
Malin är utbildad paralegal vid Påhlmans Handelsinstitut i Stockholm. Malin arbetar med nationell och internationell immaterialrätt och har fokus på varumärken och design/mönster på IP-avdelningen.

Linda Wingren
Linda är paralegal och arbetar främst med obeståndsjuridik på konkursavdelningen, men även som juridisk assistent inom affärsjuridik. Hon har utbildning från Malmö högskola och Lunds Universitet.

Med nyrekryteringarna stärker Advokatbyrån Gulliksson sitt erbjudande ytterligare och behåller sin position som en av landets ledande advokatbyråer med ett komplett utbud av tjänster inom immaterialrätt och affärsjuridik, kombinerat med specialistkompetenser inom en rad branscher.